Website Onderhoud

Als je een website runt, weet je hoe belangrijk het is om een sterke online aanwezigheid te hebben. Maar wist je dat regelmatig website onderhoud ook essentieel is voor een goede zoekmachineoptimalisatie (SEO)?

Hier zijn enkele redenen waarom:

  1. Snellere laadtijden: Als je website niet goed wordt onderhouden, kan dit leiden tot langere laadtijden. Dit kan een negatief effect hebben op je SEO, omdat zoekmachines zoals Google de voorkeur geven aan websites met een goede pagespeed.
  2. Beveiligingsproblemen: Websites die niet regelmatig worden bijgewerkt en onderhouden, zijn kwetsbaarder voor hackers en malware. Als je website wordt gehackt, kan dit niet alleen een negatief effect hebben op je SEO, maar ook op de veiligheid van jouw en jouw klanten’ gegevens.
  3. Content-updates: Zoekmachines houden van nieuwe en relevante content. Als je je website niet regelmatig bijwerkt, kan dit leiden tot een verouderde inhoud. Dit kan een negatief effect hebben op je SEO en je ranking in zoekresultaten.
  4. Technische updates: Als je website niet regelmatig wordt bijgewerkt, kunnen er technische problemen optreden. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat je website niet goed wordt weergegeven op verschillende apparaten of dat bepaalde functies niet goed werken. Dit kan een negatief effect hebben op je gebruikerservaring en SEO.

Door regelmatig WordPress website onderhoud uit te voeren aan je website, kun je deze problemen voorkomen en zorgen voor een goede SEO-prestatie.

Maak er een gewoonte van om wekelijks of maandelijks een onderhoudscheck uit te voeren en werk je website bij waar nodig.

Op deze manier kun je ervoor zorgen dat je website veilig, snel en relevant blijft voor zoekmachines en gebruikers.

Website onderhoud kosten

Steeds meer bedrijven besteden website onderhoud uit aan een Virtual Assistant.

Het is namelijk zo dat websites regelmatig een update nodig hebben om goed te kunnen ranken.

Ook is het zo dat een goede website laten maken of onderhouden zorgt voor een fijne gebruikerservaring.

Dit zal ervoor zorgen dat bezoekers worden vertaald in aankopen op aanmeldingen.

Wil je een website laten onderhouden? Neem dan even contact met ons op.